Piața Stomatologică

Laboratorul de Dinti

Moto-ul nostru
Pacientul dumneavoastră – Prioritatea noastră

Laboratorul de dinți este un laborator de tehnică dentară ce lucrează cu profesionalism, la standarde înalte de calitate, un laborator dentar dedicat clienților și concentrat către satisfacția pacienților.

Experiența, profesionalismul și garanția sunt elemente care ne fundamentează politicile de lucru, de aceea am câștigat recunoștința tuturor celor care aplează la noi.

 Sector 6, București

Citește tot

Simo's Dental Laboratory

Laboratorul nostru funcţionează de peste 20 ani, echipa noastră fiind alcătuită din tehnicieni dentari bine calificaţi, cu experienţă de 15-20 ani, dobândită prin studii şi cursuri de perfecţionare cu maeştrii tehnicieni dentari recunoscuţi pe plan naţional şi internaţional. Cu aparatura noastră hi-tech realizăm TOATE SCHELETELE METALICE PRIN TEHNOLOGIA CAD-CAM, SINTERIZARE CU LASER. Folosim materiale non alergice, în exclusivitate, Mediloy de la Bego. Naturaleţea, funcţionalitatea şi exactitatea lucrărilor dentare sunt principalele noastre obiective.

 Odorheiu Secuiesc, Harghita

Citește tot

RIDEO DENT

Rideo Dent este un laborator de tehnica dentara din Oradea, aici veti gasi o echipa profesionista de tehnicieni care sunt in cautare de noi provocari. Oferim o gama larga de lucrari dentare CAD/CAM precum zirconiu, zirconiu monolitic, proteza elastica, proteza scheletata, proteza telescopata etc.

Rideo Dent is a dental laboratory located in Oradea, managed by a skillful dental technician, always looking for a new challenge. We provide full prothesis services at a high quality like Zirconia crowns, dentures, implants & more.

 Oradea, Bihor

Citește tot

DDO Dental Studio

Laboratorul de tehnica dentara DDO DENTAL STUDIO este situat pe bd. Constantin Brancoveanu (sector 4).
Detinem aparatura pentru tehnica CAD-CAM si suntem o echipa tanara, ce ofera flexibilitate dar si seriozitate si dorinta de a mentine pasul cu evolutia tehnologiei si a materialelor din domeniu.

 Bucureşti, București

Citește tot

Dentehnica

Laserprint metal,frezare CAD-CAM,print3D,
Laborator de tehnica dentara

 Bistrița, Bistrița-Năsăud

Citește tot

ALGORITHM AESTHETICS

Laboratorul de tehnică dentară Algorithm Aesthetics din Cluj-Napoca investește continuu în tehnologie și în oameni, fiind recunoscut atât pentru calitatea superioară a materiei prime folosite, cât și pentru tehnologia noua care garantează rezultate estetice optime și funcționale. Echipa este formată din tehnicieni dentari pasionați, cu peste 6 ani experiență în domeniul lucrărilor protetice.Colectivul participă periodic la cursuri de dezvoltare pentru a fi mereu la curent cu cele mai actuale trenduri și proceduri de lucru. Astfel, se pune foarte mult accentul pe suportul tehnic, comunicarea cu specialiștii fiind una transparentă și eficientă.Politica laboratorului este clădită pe cele mai actuale cerințe ale standardului de referință ISO 9001:2015, ce cuprinde sistemul de management al calității. Satisfacția medicilor și, implicit, a pacienților este prioritatea noastră principală. Deoarece înțelegem în amănunt nevoile și așteptările acestora, oferim garanția că produsele și serviciile laboratorului sunt conforme, atât din punct de vedere logistic și estetic, cât și în ceea ce privește optimizarea pe bont, în ocluzie și proximal. În caz contrar, oferim discount uri sau chiar refacerea lucrării.Laboratorul este autorizat OTDR și în curs de certificare pe sistemul de management al calității ISO 9001 : 2015. Angajamentul laboratorului pentru calitate garantează succesul și satisfacția clienților.

Ne gasiti si pe https://www.algorithmaesthetics.com/

 Cluj-Napoca, Cluj

Citește tot

LTD Sztancs Ferenc

Experiența de 24 de ani în domeniul protezelor mobilizabile, inclusiv 10 ani în laboratoare din Marea Britanie, a dus la o performanță ce poate satisface clienții exigenți.
Feedback-ul pozitiv se datorează profesionalismului, materialelor de calitate superioară și precizia lucrărilor realizate în colaborare cu medici competenți.
Prioritatea laboratorului este calitatea lucrărilor și implicit, satisfacerea pacienților.

 Sfântu Gheorghe, Covasna

Citește tot

CROWN DENT STUDIO

Crown Dent Studio este un Centru de Producție CAD/CAM de tehnică dentară, de înaltă tehnologie, cu o echipa specializata si dinaminca, cu o experienta de peste 10 ani in domeniul tehnicii dentare.


Scopul nostru fiind sa generam soluții digitale la toata gama de lucrari protetice - implantologie, estetică dentară, ortodonție.

Tehnologia digitala de ultimă oră implementată în fluxul de lucru și experiența echipei noastre, vă oferă garanția unor lucrări de calitate, astfel încât împreună, să oferim servicii irepoșabile pacienților!

Dispunem de tehnologii :
cad-cam
scanare 3d
proiectare 3d
frezare cnc
printare 3d

 Oradea, Bihor

Citește tot

Zidarita Dental Laboratory

Laborator de tehnica dentara si centru de frezare din Bucuresti, dotat cu aparatura de ultima generatie. Echipa este multidisciplinara si formata din profesionisti, in cautare de noi provocari si colaborari.

Asteptam sa ne puneti la incercare.

 Sector 1, București

Citește tot