Piața Stomatologică

Laboratorul de Dinti

Moto-ul nostru
Pacientul dumneavoastră – Prioritatea noastră

Laboratorul de dinți este un laborator de tehnică dentară ce lucrează cu profesionalism, la standarde înalte de calitate, un laborator dentar dedicat clienților și concentrat către satisfacția pacienților.

Experiența, profesionalismul și garanția sunt elemente care ne fundamentează politicile de lucru, de aceea am câștigat recunoștința tuturor celor care aplează la noi.

 Sector 6, București

Citește tot

Simo's Dental Laboratory

Laboratorul nostru funcţionează de peste 20 ani, echipa noastră fiind alcătuită din tehnicieni dentari bine calificaţi, cu experienţă de 15-20 ani, dobândită prin studii şi cursuri de perfecţionare cu maeştrii tehnicieni dentari recunoscuţi pe plan naţional şi internaţional. Cu aparatura noastră hi-tech realizăm TOATE SCHELETELE METALICE PRIN TEHNOLOGIA CAD-CAM, SINTERIZARE CU LASER. Folosim materiale non alergice, în exclusivitate, Mediloy de la Bego. Naturaleţea, funcţionalitatea şi exactitatea lucrărilor dentare sunt principalele noastre obiective.

 Odorheiu Secuiesc, Harghita

Citește tot

RIDEO DENT

Rideo Dent este un laborator de tehnica dentara din Oradea, aici veti gasi o echipa profesionista de tehnicieni care sunt in cautare de noi provocari. Oferim o gama larga de lucrari dentare CAD/CAM precum zirconiu, zirconiu monolitic, proteza elastica, proteza scheletata, proteza telescopata etc.

Rideo Dent is a dental laboratory located in Oradea, managed by a skillful dental technician, always looking for a new challenge. We provide full prothesis services at a high quality like Zirconia crowns, dentures, implants & more.

 Oradea, Bihor

Citește tot

DDO Dental Studio

Laboratorul de tehnica dentara DDO DENTAL STUDIO este situat pe bd. Constantin Brancoveanu (sector 4).
Detinem aparatura pentru tehnica CAD-CAM si suntem o echipa tanara, ce ofera flexibilitate dar si seriozitate si dorinta de a mentine pasul cu evolutia tehnologiei si a materialelor din domeniu.

 Bucureşti, București

Citește tot

Dentehnica

Laserprint metal,frezare CAD-CAM,print3D,
Laborator de tehnica dentara

 Bistrița, Bistrița-Năsăud

Citește tot

ALGORITHM AESTHETICS

Laboratorul de tehnică dentară Algorithm Aesthetics din Cluj-Napoca investește continuu în tehnologie și în oameni, fiind recunoscut atât pentru calitatea superioară a materiei prime folosite, cât și pentru tehnologia noua care garantează rezultate estetice optime și funcționale. Echipa este formată din tehnicieni dentari pasionați, cu peste 6 ani experiență în domeniul lucrărilor protetice.Colectivul participă periodic la cursuri de dezvoltare pentru a fi mereu la curent cu cele mai actuale trenduri și proceduri de lucru. Astfel, se pune foarte mult accentul pe suportul tehnic, comunicarea cu specialiștii fiind una transparentă și eficientă.Politica laboratorului este clădită pe cele mai actuale cerințe ale standardului de referință ISO 9001:2015, ce cuprinde sistemul de management al calității. Satisfacția medicilor și, implicit, a pacienților este prioritatea noastră principală. Deoarece înțelegem în amănunt nevoile și așteptările acestora, oferim garanția că produsele și serviciile laboratorului sunt conforme, atât din punct de vedere logistic și estetic, cât și în ceea ce privește optimizarea pe bont, în ocluzie și proximal. În caz contrar, oferim discount uri sau chiar refacerea lucrării.Laboratorul este autorizat OTDR și în curs de certificare pe sistemul de management al calității ISO 9001 : 2015. Angajamentul laboratorului pentru calitate garantează succesul și satisfacția clienților.

Ne gasiti si pe https://www.algorithmaesthetics.com/

 Cluj-Napoca, Cluj

Citește tot

LTD Sztancs Ferenc

Experiența de 24 de ani în domeniul protezelor mobilizabile, inclusiv 10 ani în laboratoare din Marea Britanie, a dus la o performanță ce poate satisface clienții exigenți.
Feedback-ul pozitiv se datorează profesionalismului, materialelor de calitate superioară și precizia lucrărilor realizate în colaborare cu medici competenți.
Prioritatea laboratorului este calitatea lucrărilor și implicit, satisfacerea pacienților.

 Sfântu Gheorghe, Covasna

Citește tot

CROWN DENT STUDIO

Crown Dent Studio este un Centru de Producție CAD/CAM de tehnică dentară, de înaltă tehnologie, cu o echipa specializata si dinaminca, cu o experienta de peste 10 ani in domeniul tehnicii dentare.


Scopul nostru fiind sa generam soluții digitale la toata gama de lucrari protetice - implantologie, estetică dentară, ortodonție.

Tehnologia digitala de ultimă oră implementată în fluxul de lucru și experiența echipei noastre, vă oferă garanția unor lucrări de calitate, astfel încât împreună, să oferim servicii irepoșabile pacienților!

Dispunem de tehnologii :
cad-cam
scanare 3d
proiectare 3d
frezare cnc
printare 3d

 Oradea, Bihor

Citește tot

Zidarita Dental Laboratory

Laborator de tehnica dentara si centru de frezare din Bucuresti, dotat cu aparatura de ultima generatie. Echipa este multidisciplinara si formata din profesionisti, in cautare de noi provocari si colaborari.

Asteptam sa ne puneti la incercare.

 Sector 1, București

Citește tot

ZAHNE LAB CONCEPT

𝐟𝐚𝐭𝐞𝐭𝐞 𝐝𝐞𝐧𝐭𝐚𝐫𝐞| 𝐜𝐨𝐫𝐨𝐚𝐧𝐞 𝐝𝐞𝐧𝐭𝐚𝐫𝐞| 𝐫𝐞𝐚𝐛𝐢𝐥𝐢𝐭𝐚𝐫𝐞 𝐭𝐨𝐭𝐚𝐥𝐚

📲𝟎𝟕𝟐𝟕 𝟓𝟒𝟖 𝟑𝟐𝟏

📍𝐏𝐢𝐭𝐞𝐬𝐭𝐢
📍𝐁𝐮𝐜𝐮𝐫𝐞𝐬𝐭𝐢

www.facebook.com/zahnelabconcept

https://www.instagram.com/zahnelabconcept/

https://www.canva.com/design/DAFzaLHQc3k/Yd4Dns0puHr0xLFBsYInXA/view?utm_content=DAFzaLHQc3k&utm_campaign=designshare&utm_medium=link&utm_source=editor

 Sector 3, București

Citește tot

HIGH POINT DENTAL LAB - design personalizat și adaptare la nevoile fiecărui pacient

Bine ați venit la laboratorul nostru, unde pasiunea pentru precizie se întâlnește cu inovația în furnizarea celor mai bune soluții pentru necesitățile dentare ale pacienților dvs. Descoperă o nouă dimensiune a calității în tehnică dentară la Laboratorul de Tehnică Dentară HIGH POINT DENTAL LAB - unde zâmbetul prinde viață.

SERVICII OFERITE:
• Confecționare proteze dentare fixe și mobile de înaltă calitate.
• Restaurări ceramice personalizate pentru o estetică impecabilă.
• Producție de lucrări dentare digitale folosind tehnologii avansate.

CE NE DEOSEBEȘTE:
• Echipă de Tehnicieni Dentari Experți: Specialiștii noștri sunt dedicați excelenței în tehnică dentară, aducând ani de experiență și abilități avansate în laborator.
• Utilizarea Tehnologiei de Ultimă Generație: Suntem angajați în a furniza cele mai inovatoare și precise soluții, utilizând echipamente și tehnologii digitale de vârf.
• Personalizare Totală: Fiecare lucrare realizată în laboratorul nostru este adaptată la nevoile unice ale fiecărui pacient, oferind soluții personalizate și estetice de încredere.

PROCESUL NOSTRU:
• Consultare Detaliată: Începem prin a înțelege nevoile și așteptările pacienților noștri într-o sesiune de consultare detaliată.
• Design Personalizat: Utilizăm tehnici avansate de design pentru a crea modele personalizate, asigurându-ne că fiecare lucrare este unică și se potrivește perfect.
• Producție cu Precizie: Aplicăm cele mai riguroase standarde de calitate în timpul procesului de producție, garantând rezultate durabile și estetice.
• Livrare Promptă: Suntem conștienți de importanța timpului în domeniul dentar, astfel încât lucrările noastre sunt livrate prompt și în condiții optime.

 Sector 1, București

Citește tot

ARNO MILLING CENTER

Laboratorul Arno Milling Center oferă lucrări din materiale estetice executate cu mare precizie. Dispunem de utilaje de top utilizate de tehnicieni bine instruiți, iubitori de arta stomatologică. Datorită experienței și implicării întregii echipe, le putem oferi medicilor lucrări de calitate în timp limitat și la un preț accesibil. Reușim să aplicăm cele mai noi tehnici din domeniul stomatologic,
care este în permanentă schimbare. Ne angajăm să continuăm să creștem atât prin asigurarea unui mediu de lucru corespunzător, cât și prin participarea continuă la diverse programe de educație și certificare în materie de tehnică dentară. Considerăm că aceste angajamente vor oferi clienților servicii profesionale, restaurări de calitate și colaborări de durată.

Calitate și inovație pentru un zâmbet impecabil!

 Sector 3, București

Citește tot

DENTECH DIGITAL DENTAL STUDIO

Bine ați venit la DENTECH Digital Dental Studio, situat în inima orașului Oradea. Suntem o destinație de încredere pentru reabilitarea și cosmetica orală, aducând tehnologie de vârf în serviciile noastre pentru a vă oferi zâmbetul pe care pacientii dumneavoastra îl merita.

Echipat cu tehnologii de ultimă generație, inclusiv sisteme CAD-CAM, imprimante 3D și scanere avansate, ne asigurăm că fiecare lucrare este realizată cu cea mai mare atenție la detalii și în cel mai scurt timp posibil.

La DENTECH, ne ghidăm activitatea după principiile rapidității, calității și seriozității. În spatele fiecărei lucrări stă o echipă dedicată și pasionată, iar bunăstarea pacientului reprezintă filozofia care ne ghidează fiecare acțiune.

Colaborăm cu medici și clinici dentare pentru a oferi cele mai bune soluții pacienților noștri, iar recunoașterea noastră se datorează rezultatelor impecabile și satisfacției clienților.

Vă invităm să descoperiți calitatea și profesionalismul nostru la DENTECH Digital Dental Studio, unde zâmbetul pacientilor dvs. este prioritatea noastră.

 Oradea, Bihor

Citește totParteneri Piața Stomatologică dadadadadadada