Laboratorul de Dinti

Moto-ul nostru
Pacientul dumneavoastră – Prioritatea noastră

Laboratorul de dinți este un laborator de tehnică dentară ce lucrează cu profesionalism, la standarde înalte de calitate, un laborator dentar dedicat clienților și concentrat către satisfacția pacienților.

Experiența, profesionalismul și garanția sunt elemente care ne fundamentează politicile de lucru, de aceea am câștigat recunoștința tuturor celor care aplează la noi.

 Sector 6, București

Citește tot

RIDEO DENT

Rideo Dent este un laborator de tehnica dentara in cautare de noi provocari! Este reprezentat de o generatie tanara de tehnicieni perseverenti cu o indemanare unica si pasionati de arta.

 Oradea, Bihor

Citește tot

DDO Dental Studio

Laboratorul de tehnica dentara DDO DENTAL STUDIO este situat pe bd. Constantin Brancoveanu (sector 4).
Detinem aparatura pentru tehnica CAD-CAM si suntem o echipa tanara, ce ofera flexibilitate dar si seriozitate si dorinta de a mentine pasul cu evolutia tehnologiei si a materialelor din domeniu.

 Bucureşti, București

Citește tot

Mikra Dent Tech

Suntem situați central, în sectorul 4, zona Tineretului. Avem o echipă de tehnicieni dentari pasionați de această meserie și cu o vastă experiență în domeniu. Acoperim toată gama de lucrări protetice, pe care le realizăm la cele mai înalte standarde, respectând toate protocoalele. Pentru realizarea structurilor de orice tip, folosim tehnica CAD-CAM.

 Bucureşti, București

Citește tot

Laborator de tehnica dentara Cadir Georgeta

Laborator de tehnica dentara, unde se realizeaza numai proteze mobile !

 Sector 1, București

Citește totParteneri Piața Stomatologică