Piața Stomatologică

TERMENI ȘI CONDIȚII PIAȚA STOMATOLOGICĂ

1. Aspecte Generale

Prezentele Termeni și Condiții („Termeni și Condiții”) guvernează raporturile dintre IDAVA SOLUTIONS S.R.L., societatea care dezvoltă și întreține platforma Piața Stomatologică, cu sediul lucrativ în România, București, Sector 5, Electromagnetica Business Park („Societatea” sau „Noi”) și persoanele care utilizează („Utilizatorul”) pagina de internet www.PiataStomatologica.ro („Site-ul” sau „PiataStomatologica.ro”) și/sau serviciile oferite de Societate prin intermediul Site-ului („Serviciile”).

Accesarea și utilizarea Site-ului, inclusiv a oricărei pagini sau secțiuni componente ale acestora, sau a oricărui Serviciu furnizat prin intermediul Site-ului se poate face numai în conformitate cu prezentele Termeni și Condiții, care includ Politica de Confidențialitate și Politica privind Cookie-urile.

Pentru ca un utilizator să poată folosi serviciile puse la dispoziție de noi, putem solicita acestuia să își exprime acordul cu privire la termenii și condițiile prin intermediul unei acțiuni specifice: bifarea căsuței specifice „AM CITIT ȘI SUNT DE ACORD CU TERMENII ȘI CONDIȚIILE platformei PiataStomatologica.ro”. Această acțiune reprezintă consimțământul liber exprimat al utilizatorului. În această ordine de idei, bifarea căsuței „AM CITIT ȘI SUNT DE ACORD CU TERMENII ȘI CONDIȚIILE platformei PiataStomatologica.ro” presupune faptul că utilizatorul ia la cunoștință de condițiile de prelucrare a datelor cu caracter personal conform politicii de confidențialitate, parte integrantă a acestor termeni și condiții.

Pentru a asigura respectarea condițiilor de acces și utilizare a Serviciilor, Utilizatorii trebuie să verifice, la momentul fiecărei accesări a Site-ului, Termenii și Condițiile de utilizare. Trebuie știut că omiterea analizării Termenilor și Condițiilor, dar utilizarea de către dumneavoastră a platformei PiataStomatologica.ro presupune acceptarea acestui set de Termeni și Condiții (inclusiv orice actualizare a acestora).

Acceptarea acestor Termeni și Condiții presupune că dumneavoastră înțelegeți să respectați politica noastră, astfel că aveți obligația de a nu posta anunțuri de promovare a altor soft-uri, anunțuri de tip spam, anunțuri ce conținut un limbaj nepotrivit sau care au un conținut discriminatoriu. De asemenea, înțelegeți că este interzis să adăugați poze ce au conținut indecent.

Dacă nu sunteți de acord cu prevederile din acest set de Termeni și Condiții (inclusiv orice actualizare a acestuia), vă rugăm să nu utilizați, sau după caz, să încetați utilizarea Site-ului sau a Serviciilor oferite de Noi, după caz.

2. Serviciile Piața Stomatologică

Platforma PiataStomatologica.ro oferă servicii către:

 • Utilizatori - persoane fizice, care vizitează Platforma PiataStomatologica.ro;
 • Utilizatori care caută un loc de muncă („Utilizatori Candidați”)
 • Utilizatori - persoane juridice sau persoane fizice autorizate, care postează locuri de muncă sau caută Utilizatori Candidați pentru anumite locuri de muncă („Utilizatori Recrutori”).

2.1. Crearea contului de Utilizator, parole și responsabilități

Utilizatorii Candidați pot folosi anumite facilități oferite de Platforma PiataStomatologica.ro și fără a avea un cont de Utilizator.

Pentru a beneficia de toate Serviciile oferite de Platforma PiataStomatologica.ro, Utilizatorii trebuie să își creeze un cont pe Platforma PiataStomatologica.ro, completând formularele disponibile în interfața secțiunii „CONT NOU”.

După finalizarea procesului de creare a contului de Utilizator, Utilizatorul va primi pe adresa de e-mail furnizată un mesaj de bun-venit.

Pentru a folosi Serviciile oferite de Platforma PiataStomatologica.ro, este necesar ca datele furnizate să fie adevărate, exacte și complete și să fie actualizate periodic. Prin bifarea căsuței: "Confirm că datele introduse mai sus sunt reale" Utlizatorul confirmă, în mod liber și neechivoc, că datele sunt conforme cu realitatea.

Pentru persoane juridice, Utilizatorii Recrutori au obligația de a ne transmite informații reale referitoare la denumire, adresă, e-mail. De asemenea, toate celelalte informații pe care Utilizatorii Recrutori aleg să le introducă (număr de telefon, cod fiscal) trebuie să fie conforme cu realitatea.

Piața Stomatologică NU are obligația de a verifica, în avans, materialul publicat de către Utilizatori și nu răspunde, în niciun mod, cu privire la informațiile și datele postate, difuzate sau transmise de către Utilizatorii săi.

Trebuie să ştiţi că datele personale pe care le-am colectat de la dumneavoastră pot fi accesate doar de echipa noastră şi, în cazuri excepţionale, doar în urma unui demers legal, de instituţiile publice din România care aplică legea. Prin bifarea căsuței: "Accept să fiu contactat/ă" Utlizatorul confirmă, în mod liber și neechivoc, că este de acord ca un membru al echipei să ia legătura cu el.

2.2. Utilizatori Candidați

Utilizatorii Candidați - persoane fizice își pot crea cont de Utilizator dacă completează câmpurile: "adresă e-mail", "parolă", "numele complet", "telefon", "localitate", "specializare". Restul câmpurilor nu sunt obligatorii, iar Utilizatorii Candidați le vor completa doar dacă doresc. În cazul în care Utilizator Candidat precizează data nașterii, trebuie știut că aceasta poate fi completată doar dacă Utilizatorul are la data creării contului cel puțin vârsta de 16 ani.

Piața Stomatologică este o platformă de recrutare online care vă acordă posibilitatea de a vă crea un CV sau a înregistra un CV, inclusiv scrisori de intenție, în baza noastră de date.

Puteți să vă dezactivați CV-ul din baza noastră de date oricând sau, dacă doriți, să vă ștergeți chiar contul de Utilizator. În cazul în care dezactivați CV-ul din baza de date sau vă ștergeți contul de utilizator, Utilizatorii Recrutori nu vor mai avea acces la datele dumneavoastră.

Totuși, ca parte a Serviciilor furnizate de Platforma PiataStomatologica.ro, Utilizatorii Recrutori care au accesat facilitatea de acces la CV-uri pot descărca sau transmite informația disponibilă în Platforma PiataStomatologica.ro pe propriile medii de stocare. În acest caz, chiar dacă noi vom șterge datele dumneavoastră din baza noastră de date, Utilizatorii Recrutori vor putea avea acces, în continuare, la datele dumneavoastră în cazul în care le-au descărcat, copiat sau extras din baza de date a Platformei PiataStomatologica.ro. În calitatea lor de operatori, Utilizatorii Recrutori sunt, în mod independent, responsabili de modul în care utilizează datele dumneavoastră pe care le accesează prin intermediul Platformei PiataStomatologica.ro.

2.3. Utilizatori Recrutori

Piața Stomatologică vă asigură accesul pe bază de parolă la contul de Utilizator creat pe Platforma PiataStomatologica.ro. Prin intermediul platformei PiataStomatologica.ro, Utilizatorii Recrutori pot căuta și selecta Utilizatori Candidați în vederea angajării.

3. Protecția Contului de Utilizator

Accesul dumneavoastră la contul de Utilizator al Platformei PiataStomatologica.ro este protejat de o parolă, motiv pentru care vă recomandăm ca parola să nu fie dezvăluită niciunei alte persoane. De asemenea, vă recomandăm să ieșiți din contul de Utilizator la sfârșitul fiecărei sesiuni de utilizare și, totodată, să închideți fereastra browserului în care ați lucrat la sfârșitul navigării dumneavoastră în platforma PiataStomatologica.ro.

Aceste sfaturi sunt destinate să înlăture accesul persoanelor neautorizate la informațiile dumneavoastră personale sau la corespondența dumneavoastră, motiv pentru care sunteți răspunzători de păstrarea confidențialității asupra informaților și a parolei dumneavoastră. Veți fi răspunzători de utilizarea înregistrării dumneavoastră, indiferent dacă utilizarea se face cu sau fără voia dumneavoastră. Sunteți de acord să sesizați platforma PiataStomatologica.ro în legătură cu orice utilizare neautorizată a datelor dumneavoastră de înregistrare în Platforma PiataStomatologica.ro. Piața Stomatologică nu va fi răspunzătoare pentru nicio pagubă morală sau materială provocată prin nerespectarea de către dumneavoastră a măsurilor de securitate a datelor utilizate pentru accesarea Platformei PiataStomatologica.ro.

4. Protecția datelor cu caracter personal

Platforma PiataStomatologica.ro tratează cu seriozitate confidențialitatea datelor cu caracter personal ale Utilizatorilor. Politica de confidențialitate și aspectele privind modul în care Societatea prelucrează datele cu caracter personal ale Utilizatorilor sunt descrise în secțiunea Politica de Confidențialitate.

De asemenea, trebuie menționat că Utilizatorii Recrutori acționează ca operatori de date cu caracter personal, conform legislației aplicabile, și, în această calitate, acestora le revin o serie de drepturi și obligații corelative cu privire la datele cu caracter personal ale Utilizatorilor Candidați accesate prin intermediul Platformei PiataStomatologica.ro.

5. Plata online cu cardul

5.1. Plata online se poate efectua cu cardul personal în conditii de siguranță deplină. Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele VISA si MASTERCARD.

5.2. Pentru asigurarea securității tranzacțiilor, platforma Piața Stomatologică folosește platforma Netopia, prin soluția integrată mobilPay.

5.3. Accesul în vederea efectuării unei plăți online pentru promovarea anunțului îi este permis oricărui Utilizator cu cont valid. Pentru motive justificate, platforma Piața Stomatologică își rezervă dreptul de a restricționa accesul Utilizatorului în vederea efectuării unei plăți online cu cardul, în cazul în care consideră că în baza conduitei sau a activității Utilizatorului pe platformă, acțiunile acestuia ar putea prejudicia în vreun fel platforma Piața Stomatologică.

5.4. Toate tarifele aferente promovării anunțurilor prezentate pe platforma Piata Stomatologică sunt exprimate în lei (RON) și includ T.V.A.

5.5. În cazul plăților online platforma Piața Stomatologică nu este/nu poate fi făcută responsabilă pentru niciun alt cost suplimentar suportat de Utilizator, incluzand dar nelimitându-se la comisioane de conversie valutară aplicate de către banca emitentă a cardului acestuia, în cazul în care moneda de emitere a acestuia diferă de RON. Responsabilitatea pentru această acțiune o poartă numai Utilizatorul care efectuează plata online.

6. Promovarea anunțului

6.1. Utilizatorul poate opta pentru promovarea unui anunț nou sau existent prin selectarea pachetului Promovat dupa adăugarea anunțului.

6.2. La alegerea pachetului de promovare a anunțului Utilizatorul va fi redirecționat către pagina de plată. Pentru finalizarea tranzacției, trebuie introduse datele necesare autorizării tranzacției în platforma Netopia – mobilPay.

Nu se percepe niciun comision suplimentar pentru tranzacții.

În cazul în care cardul este asociat unui cont în altă monedă decât RON, tranzacțiile se efectuează în lei, la cursul de schimb al băncii emitente pentru cardul respectiv.

Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv prin intermediul platformei de plată Netopia – mobilPay.

Platforma Piața Stomatologică nu solicită și nu stochează niciun fel de detalii referitoare la cardul dvs.

6.3. Prin finalizarea procesului de promovare Utilizatorul consimte că toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de promovare, sunt corecte, complete și adevarate.

6.4. Prin finalizarea procesului de promovare Utilizatorul consimte că poate fi contactat de către platforma Piața Stomatologică, în orice situație în care este necesară contactarea Utilizatorului.

6.5. Platforma Piața Stomatologică poate anula plata efectuată de către Utilizator, în urma unei notificări prealabile adresate Utilizatorului, fără nicio obligație ulterioara a vreunei părți față de cealalta sau fără ca vreo parte să poată sa pretindă celeilalte daune-interese în următoarele cazuri:

 • neacceptarea de către banca emitentă a cardului Utilizatorului, a tranzacției;
 • invalidarea tranzacției de către procesatorul de carduri agreat de platforma Piața Stomatologică;
 • datele furnizate de catre Utilizator sunt incomplete și/sau incorecte;

6.6. În cazul unei incetari înainte de termen a afișării unui anunț promovat în listă, datorită ștergerii anunțului de către Utilizator, în cazul în care anunțul este dezactivat de către Utilizator, sau conținutul anunțului a încălcat termenii și condițiile platformei Piața Stomatologică, o nouă reactivare a anunțului nu va conține și promovarea anterioară a acestuia.

7. Politica de livrare a serviciilor

Utilizatorul va beneficia de avantajele aferente pachetului de promovare achiziționat imediat ce tranzacția a fost acceptată.

Factura aferentă pachetului achiziționat de promovare va fi trimisă pe adresa de e-mail.

8. Politica de retur

Sumele plătite sunt nereturnabile.

9. Răspunderea și forța majoră

Platforma PiataStomatologica.ro încearcă asigurarea calității și corectitudinii datelor publicate de către Utilizatorii Candidați, dar și de Utilizatorii Recrutori, în sensul în care face eforturi pentru a garanta caracterul corect, complet și adevărat al informațiilor prevăzute în CV-urile Utilizatorilor și în anunțurile de recrutare.

Cu toate acestea, în măsura în care dispozițiile legale permit, Piața Stomatologică nu va răspunde pentru nicio daună suferită, direct sau indirect, ca urmare a utilizării informațiilor prevăzute în CV-urile Utilizatorilor și în anunțurile de recrutare, motiv pentru care, prin acceptarea acestui set de Termeni și Condiții, sunteți de acord să exonerați de răspundere Piața Stomatologică conform celor precizate mai sus.

De asemenea, Platforma PiataStomatologica.ro nu va fi trasă la răspundere pentru niciun fel de întârziere sau eroare în conținutul furnizat de publicațiile noastre, rezultând direct sau indirect din cauze care nu depind de voința Platformei PiataStomatologica.ro. Această exonerare include, dar nu se limitează la: erorile de funcționare ale echipamentului tehnic de la Platforma PiataStomatologica.ro, lipsa funcționării conexiunii la internet, lipsa funcționării conexiunilor de telefon, virușii informatici, accesul neautorizat în sistemele Platformei PiataStomatologica.ro, erorile de operare, greva, etc.


1. Este interzisă scoaterea în evidență a anunțurilor folosind tehnica literelor mari sau a spațierii excesive.


2. Este interzisă postarea mai multor anunțuri din aceeași categorie și aceeași localitate.


3. Este interzisă crearea mai multor conturi care au același scop.


4. Este interzis să folosiți platforma noastră pentru a afișa sau transmite orice fel de material ce are caracter amenințător, fals, înșelător, abuziv, de hărțuire, licențios, calomniator, vulgar, obscen, scandalos, instigator, pornografic sau profanator, sau orice alt fel de material care poate constitui sau încuraja un comportament ce va putea da naștere unei infracțiuni, sau ar putea conduce la răspundere civilă, sau ar încălca în alt mod legea.

Vom coopera cu oricare dintre autoritățile desemnate să aplice legea și ne vom conforma cu orice sentință judecătorească, prin care ni se cere sau ni se ordonă să dezvăluim identitatea oricărei persoane care ar afișa sau transmite orice fel de informație sau material de acest fel pe sau prin intermediul platformei noastre.

Utilizarea platformei noastre este în totalitate pe contul dumneavoastră. Nu suntem răspunzători pentru daune directe sau indirecte, de orice natură, ce ar rezulta din sau în legătură cu utilizarea platformei noastre sau a conținutului său. Fiind în imposibilitate de a garanta pentru surse, nu ne asumăm nici o responsabilitate și nu vom fi răspunzători pentru nici o daună sau viruși ce ar putea să vă infecteze computerul sau alte bunuri în urma accesării sau utilizării platformei noastre, sau descărcării oricărui material, informații, text, imagini video sau audio de pe aceasta.


5. În ciuda măsurilor luate pentru a proteja datele dumneavoastră cu caracter personal, vă atragem atenţia că transmiterea informaţiilor prin Internet, în general, sau prin intermediul altor reţele publice, nu este complet sigură, existând riscul ca datele să fie văzute şi utilizate de către terţe părţi neautorizate.

Astfel că, în situația în care înțelegeți să faceți o solicitare de ofertă comercială prin intermediul platformei noastre de la un alt utilizator, nu putem fi responsabili pentru astfel de vulnerabilități, care nu sunt sub controlul nostru. Prin urmare, nu vă putem garanta destinația reală și finală a datelor dumneavoastră cu caracter personal.

În acest sens, vă sfătuim cu tărie ca anterior lansării cererii dumneavoastră prin intermediul platformei noastre, să examinați Politica de confidențialitate de pe site-ul oficial al utilizatorului vizat în vederea obținerii de la acesta a unei oferte comerciale. Nu avem control și nu ne asumăm nicio responsabilitate pentru conținutul, politicile de confidențialitate sau practicile site-urilor sau serviciilor celorlalți utilizatori sau terți.


6. Utilizarea platformei noastre este în totalitate pe contul dumneavoastră. Nu suntem răspunzători pentru daune directe sau indirecte, de orice natură, ce ar rezulta din sau în legătură cu utilizarea platformei noastre sau a conținutului său.

Fiind în imposibilitatea de a garanta pentru greșelile de tipărire sau afișare, prețul produsului, caracteristicile produsului, imaginile produsului, starea produsului (vechi/nou), condițiile de livrare: proceduri/metode de livrare, zone de livrare (Municipiul București/în afara municipiului București), firmele de curierat la care se apelează, dar nu expres și limitativ la acestea.

Platforma noastră nu este responsabilă pentru orice pagubă sau pierdere cauzată sau presupusă a fi cauzată de informațiile furnizate de site-urile sau sursele spre care se face trimitere.

10. Schimbarea termenilor prezentului acord

Pentru a fi în conformitate cu schimbările survenite la nivel legislativ, Platforma PiataStomatologica.ro va actualiza periodic acest set de termeni și condiții, moment în care utilizatorii vor fi notificați cu privire la noile modificări și, cu această ocazie, li se va solicita să-și exprime acordul cu privire la schimbările termenilor prezentului acord.


Datele dumneavoastră personale vor fi folosite de Piața Stomatologică exclusiv în scopul declarat al website-ului nostru, respectiv:

 • pentru a îmbunătăţi website-ul nostru;
 • pentru a vă oferi informaţii relevante;
 • pentru a studia exact ce căutaţi şi a vă răspunde la întrebări inclusiv, a vă transmite oferte raportate la criteriile furnizate de dumneavoastră.

În acest sens, potrivit Regulamentului UE nr. 679/2016 și oricărei legislații aplicate pe teritoriul României este necesară exprimarea expresă a consimțământului dumneavoastră în ceea ce privește website-ul nostru Piața Stomatologică.

Ne bazăm pe consimțământul dumneavoastră la crearea contului de utilizator pe website-ul nostru. Vă puteți retrage consimțământul solicitând ștergerea contului în orice moment, la rubrica de SETĂRI CONT din cadrul website-ului Piață Stomatologică.

Din când în când, este posibil să revizuim această politică de confidențialitate. Dacă facem revizuiri în ceea ce privește modul în care colectăm sau folosim datele personale vom publica online versiunea revizuită a acestei Politici de confidențialitate sens, în care ar trebui să verificați frecvent serviciile noastre pentru actualizări.

Date de indentificare ale IDAVA SOLUTIONS S.R.L.

 • CUI: RO30410797
 • Reg com: J40/20674/17.10.2022
 • Adresa: Calea Rahovei 266-268, Corp 63, Et. 7, Bir. 1A, Sectorul 5, București
 • Telefon: 0737 42 42 73
 • E-mail: contact@istoma.ro

Parteneri Piața Stomatologică